NYITVA VAGYUNK (2023.11.29)          Megbízható parkolás rejtett költségek nélkül, zárt, 0-24 megfigyelt, igényesen rendben tartott parkolóban          2008 óta folyamatos, megbízható parkolási lehetőség          Ingyen transzfer a reptérre/reptérről          Fedett parkolóhelyek is          Bármikor ingyenesen módosítható/törölhető foglalás          Foglaljon most! Új foglalás
Magyar English Româneste Slovak Srpski
Hasznos INFORMÁCIÓK a reptéri parkoláshoz

A parkoló helyek lefoglalása

A parkolás menetének egyszerűsítésére lefoglalhatja reptéri parkoló helyét online a főoldalon vagy telefonon keresztül is.

Parkolási díjak

  • A parkolási díjak tartalmazzák Ön és családja kiszállítását a parkolóból a kívánt ferihegyi terminálokig és hazaérkezésekor a vissza a parkolóba, autójához.
  • A parkolási díjat érkezéskor vagy távozáskor fizetheti készpénzben vagy bankkártyával a Ferihegy Parkoló irodájában.

A parkoltatás lebonyolítása többféle módon történhet:

  • A Ferihegy parkolóba történő megérkezésekor rövid adminisztrációt követően Önt, családját és csomagjait kiszállítjuk a kívánt terminálhoz.

    A repülőterek 2 km távolságra vannak, ez szállításban kb. 4-5 percet vesz igénybe, a néhány perc regisztrációt is beszámítva, a menetidőt tervezve 15-20 percet vegyenek számításba. Forgalmi akadállyal nem kell számolni a reptér és a parkoló között.

  • Ha a repülőgép indulásáig sok ideje, vagy útba esik az induló terminál, megteheti, hogy családja a csomagokkal kiszáll a repülőtéren és Ön egyedül hozza el az autóját a parkolónkba, regisztráció után kiszállítjuk az induló terminálhoz.

  • Ha bármi oknál fogva túl későn érkezne a repülőtérre, megteheti, hogy felhív minket útközben telefonon és kollégáink kimennek autójáért és visszahozzák azt a Ferihegy parkolóba.

  • Visszaérkezésekor a repülőtérre miután átvette csomagjait, kérjük hívja fel a parkoló kártyán található mobil számot (06/30 5533100), amit lehetőség szerint érdemes mobiltelefonjába már induláskor elmenteni, és kollégáink perceken belül megérkeznek Ön és családjáért.

  • Csomagjai cipeléséről is kollégáink gondoskodnak.
Reptéri Parkoló 1 Reptéri Parkoló 5 Reptéri Parkoló 2 Reptéri Parkoló 6

Új foglalás